Yukarı Ağadeve İlkokulu

Vizyon: Bilimsel ve çağdaş eğitimi prensip edinen, teknolojik gelişmeye açık, planlama ve uygulama yeteneğine sahip, eğitimin hedefine sevgiyle ulaştığı, içinde yaşayan tüm bireylerin mutlu olduğu, çağdaş medeniyetler seviyesinde bir kurum olmaktır.

Misyon: Milli eğitim temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak, sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan; insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış; ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran; mili ve evrensel değerleri tanıyan; benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen; kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren; görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30 14:00
Servis Bilgisi: Var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz birleştirilmiş sınıflı köy okuludur.

WEB - https://yukariagadeveio.meb.k12.tr

Adres - Yukarı Ağadeve Köyü MERKEZ/AĞRI

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - Yukarı Ağadeve Köyü MERKEZ/AĞRI

Ulaşım Okulumuza merkezden geliş gidiş yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine Uzaklığı 18 Km